Известие

Collapse
No announcement yet.

помощ братя алфисти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• помощ братя алфисти

та значи 156 преди 3 мес прегря двигателя шлаиф на глава нови бутала сигменти ремаци ролки и т.н основен ремонт на двигателя както повечето такива алфи моята е 1.8 след ремонта диагностика триене на грешки една единствена грешка остана която ми даваше тази за дебитомера абе аз не сам мноо в час но човека каза трабата преди дебитомера ти е напукана тои бил с 166 и неговата била така облепил я с лепенка и е 6 така направих и аэ понеже пари след ремонта не останаха.всичко добре парвите мес повече от 3000 обор не я вкарвам така тревало да олегнелта карам си аз миналата сед и започна едно предарпване пукане на некви траби маи и странен звук в двиг от там на диагностика и нищо не показа та някои ако имал проблем като моя нека помогне

Брате, алфисте! Проблема е ясен - слагаш здрави тръби, сменяш дебитомера, изчистваш грешката и си готов.

И молбичка - положи малко старание в писането, че ми се наложи три пъти да ти чета поста, че да разбера какъв е проблема...

Благодаря
    Успех

Comment

Първоначално публикувано от batinio_156 Покажи съобщение
      след ремонта диагностика триене на грешки една единствена грешка остана която ми даваше тази за дебитомера абе аз не сам мноо в час но човека каза трабата преди дебитомера ти е напукана
      ПРеди дебитомера не е кой знае колко фатално, освен че влиза прахоляк най малкото, след дебитомера е кофти......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        ПРеди дебитомера не е кой знае колко фатално, освен че влиза прахоляк най малкото, след дебитомера е кофти......
        Мда аз съм един от късметлиите , маркуча след дебитомера да ми е спукан , но определено нямаше предърпвания или пукания , просто колата не върви за 155 коня, защото половиният и въздух бяга
        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

И моя марчуч (между дебитомера и дросела) беше нацепен и отдолу просмукваше въздух, след овиване с бишоп и изолационна лента всичко е ОК, колкото изкара толкова...(от 4 месеца е така)
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
          X